“Schrijven is zoveel méér dan alleen letters achter elkaar zetten”

 

Journalistiek

Bianca Mokkenstorm journalistiek

Objectieve verslaggeving, achtergrondartikelen of diepte interviews: ik bereik je doelgroep met heldere, pakkende teksten.
Ik lever altijd maatwerk, een zorginstelling vraagt natuurlijk een andere klankkleur dan een transportonderneming of verzekeringsmaatschappij. Ik pas mij aan bij de formule die bij jouw medium hoort, of het nu gaat om een vakblad, tijdschrift, krant of personeelsblad. Zonder mijn eigenheid te verliezen. En altijd binnen de gestelde deadline, daar kun je op rekenen!

Commercieel

Bianca Mokkenstorm Commercieel Tekstschrijfster Westland

Je bouwt een website, organiseert een evenement, zoekt een nieuwe medewerker of wilt een flitsende advertorial?
Klop bij mij aan om woorden te geven aan jouw employerbranding, organisatiebekendheid of het nog beter in de markt zetten van je nieuwe product. Ik zet de bril op van jouw doelgroep en vind de juiste tone of voice. En heb je meer nodig dan tekst alleen? Dan schakel ik mijn netwerk in om je te helpen aan het juiste webdesign of marketingadvies. Zo zet je jezelf en jouw onderneming goed in de schijnwerpers!

Storytelling

Bianca Mokkenstorm Persoonlijke interviews Tekstschrijfster Westland

Een verhaal leest makkelijk weg, verbindt en boeit. Laat je klant vertellen waarom hij zo tevreden is, je medewerker waarom hij zo graag bij jouw organisatie werkt. Storytelling levert aantrekkelijke content op voor “werken bij”- rubrieken, referenties of jaarverslagen. Het trekt je publiek mee in de beleving van jouw onderneming en maakt potentiële klanten nieuwsgierig naar eigen ervaringen. Storytelling werkt ook voor particulieren: bijvoorbeeld voor een herinneringsboek of toespraak bij een jubileum, huwelijk of begrafenis.